• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 9 e silgranit puradur jasmine corner

PRODUKTKOD: 515569

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 830.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 830.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 9 E Silgranit Puradur Jasmine Corner

Blanco Metra 9 E Silgranit Puradur Jasmine Corner är en elegant hörndiskbänk som kombinerar stil och funktion. Denna diskbänk har en djup på 830.0 mm och är tillverkad av hållbart silgranitmaterial som ger den en modern och sofistikerad look.

Funktioner

Blanco Metra 9 E Silgranit Puradur Jasmine Corner har flera imponerande funktioner som gör den till en utmärkt val för ditt kök. Diskbänken har en praktisk design med en och en halv hovar, vilket ger möjlighet att använda den för flera ändamål samtidigt. Dessutom har den en avsedd plats för en blandare, vilket gör det enkelt att integrera en vattenkran för att underlätta arbete i köket.

Montering av Blanco Metra 9 E Silgranit Puradur Jasmine Corner är enkel och flexibel. Den kan installeras genom att läggas ned i bänkskivan eller genom att monteras på undersidan av skivan. Detta ger dig möjlighet att anpassa monteringsstilen efter dina specifika behov och preferenser.

Design

Blanco Metra 9 E Silgranit Puradur Jasmine Corner har en stilren och modern design som kommer att förbättra utseendet på ditt kök. Den har en vacker jasminefärg som ger en fräsch och inbjudande känsla. Med sina vänstra och högra modeller så passar den perfekt i hörnplatser och ger maximal användning av ytan.

Hållbarhet

Silgranitmaterialet i Blanco Metra 9 E Silgranit Puradur Jasmine Corner är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Det är också värmebeständigt, vilket gör det möjligt att placera varma kastruller och stekpannor direkt på diskbänken utan att riskera att skada ytan. Med sin djupa hovar och praktiska storlek är den perfekt för att hantera även de största köksuppgifterna.

Blanco Metra 9 E Silgranit Puradur Jasmine Corner är en toppkvalitetsdiskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Med sin eleganta design och smarta funktioner kommer den definitivt att bli en utmärkt tillskott i ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Metra 9 E (515569)
Märke
Blanco
Typ
Hörndiskbänkar
Mått
Djup
830.0 mm
Längd
830.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1.5
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: