• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 6 silgranit puradur alumetalik

PRODUKTKOD: 519496

3 380,00 kr

Spara 15%

2 873,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Hål för blandare: Ja
  • Antal hål för blandare: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Dalago 6 UX silgranit køkkenvask

Produktbeskrivning:

Blanco Dalago 6 UX silgranit køkkenvask är en elegant och funktionell diskho som passar perfekt in i ditt kök. Med sin moderna design och högkvalitativa material är den perfekt för alla typer av kök.

Funktioner:

1. Silgranit Puradur materialet

Blanco Dalago 6 UX är tillverkad av Silgranit Puradur, ett unikt material som är extremt hållbart och tåligt. Det är motståndskraftigt mot repor, fläckar och värme. Du kan vara säker på att denna diskho kommer att hålla sig fin i många år framöver.

2. Alumetalik finish

Den Alumetalik finishen ger en modern och lyxig touch till diskhon. Den ger en elegant och stilren look som kommer att bidra till att lyfta fram ditt köks inredning.

3. En ho

Blanco Dalago 6 UX har en ensam ho vilket gör den idealisk för att hantera alla typer av diskar. Den erbjuder tillräckligt med utrymme för att diska stora grytor och kastruller effektivt.

4. Hål för blandare

Blanco Dalago 6 UX har ett hål för placering av en blandare. Detta gör det enkelt att installera och använda din valda blandare för att enkelt tvätta och skölja föremål i diskhon.

5. Hög kvalitet

Blanco är ett välrenommerat varumärke känt för sin höga kvalitet. Den Blanco Dalago 6 UX är inget undantag och garanterar pålitlighet och lång livslängd.

Sammanfattningsvis är Blanco Dalago 6 UX silgranit kökesho en utmärkt investering för ditt kök. Med sin stilrena design, hållbara material och funktionella egenskaper kommer den att vara en praktisk och elegant tillsats till ditt kök.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Dalago 6 UX silgranit køkkenvask
Märke
Blanco
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Antal hoar
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: