• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron 6 s-if polerat stål vänster, automatisk stoppare, infino, pushcontrol

PRODUKTKOD: 521646

27 969,00 kr

Spara 15%

23 773,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Claron 6 S IF Diskbänk - En stilren och funktionell lösning för ditt kök

Välkommen till en värld av modern design och funktionella detaljer med Blanco Claron 6 S IF diskbänk. Denna högkvalitativa diskbänk är tillverkad av rostfritt stål och har en elegant polerad yta som ger en sofistikerad touch till ditt kök.

Automatisk stoppare för enkel användning

Med den automatiska stopparen i Blanco Claron 6 S IF diskbänk får du enkel och smidig hantering av vattenflödet. Du behöver inte längre manuellt placera och ta bort stopparen för att starta eller stoppa vattenflödet. Detta sparar tid och gör diskning och rengöring av diskbänken till en behagligare upplevelse.

Inovativt Infino avloppssystem

Med Infino avloppssystemet i Blanco Claron 6 S IF diskbänk är du säker på att få en effektiv och smidig vattenavrinning. Detta avloppssystem ger inte bara en bättre prestanda utan också en renare och mer hygienisk miljö i ditt kök. Tack vare den innovativa designen kan du enkelt och snabbt rengöra avloppet och förhindra oönskade lukter och igensättningar.

Pushcontrol - enkel hantering av vattenflödet

Blanco Claron 6 S IF diskbänk är utrustad med Pushcontrol - ett smart system som ger dig full kontroll över vattenflödet. Med ett enkelt tryck på knappen kan du reglera vattenstrålen och anpassa den efter dina behov. Detta gör det möjligt att spara vatten och på samma gång få bästa möjliga resultat vid diskning och rengöring.

En diskbänk för stil och funktionalitet

Blanco Claron 6 S IF diskbänk är mer än bara en praktisk köksprodukt. Dess eleganta och tidlösa design kommer att ge ditt kök en modern och stilren look. Den finns i en mängd olika färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige, vilket gör att du kan anpassa den efter din personliga smak och kökets inredning.

Denna diskbänk är också utrustad med en eller två hoar, beroende på dina behov och kökets utrymme. Den är kompatibel med infällnad eller planlimning installation, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa den efter ditt köks specifika krav.

Oavsett om du behöver en diskbänk för att hantera vardagens disk och rengöring eller om du vill uppgradera ditt kök med en stilren och funktionell lösning, är Blanco Claron 6 S IF diskbänk det perfekta valet. Låt den bli en central och praktisk del av ditt kök och upplev en ny nivå av stil och funktionalitet.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Claron 6 S IF (521646)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Vändbar
Nej
Material
Rostfritt stål
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning

16 Produkter från samma kategori: