• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s silgranit puradur bow tie höger, automatisk stoppare, infino, asfaltskiva, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 523470

8 653,00 kr

Spara 15%

7 355,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco AXIA III 6 S

Blanco AXIA III 6 S är en imponerande diskbänk som kombinerar stil och funktionalitet på bästa möjliga sätt. Den är tillverkad av hållbart och högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger en robust och tålig yta som är motståndskraftig mot fläckar och repor. Med sin färgsättning i brun tillför den en elegant touch till ditt kök.

Funktioner

Med en längd på 1000.0 mm och en djup på 510.0 mm erbjuder Blanco AXIA III 6 S gott om utrymme för att hantera stora diskar och kastruller bekvämt. Diskbänken har en enkel ho, och en mindre ho som är perfekt för att förbereda mat eller tvätta mindre redskap. Blandaren kan enkelt installeras genom det förborrade hålet för att möjliggöra enkel användning.

Blanco AXIA III 6 S är utformad för att passa in i olika köksstilar och monteringsalternativ. Den kan infällas, planlimmas eller underlimmas beroende på dina preferenser och köksdesign. Med ett låddjup på 190.0 mm ger den tillräckligt med plats för att effektivt hantera avlopp och diskanordningar.

Automatisk stoppare och infino

Produktbeskrivningen för Blanco AXIA III 6 S inkluderar också viktiga funktioner som automatisk stoppare och infino-systemet. Den automatiska stopparen gör det enkelt att fylla diskhon med vatten och tömma den. Infino-systemet gör det möjligt att anpassa diskbänken efter ditt behov och ger en perfekt balans mellan funktionalitet och estetik.

Avlopp i stål och bow tie-design

Blanco AXIA III 6 S är utrustad med ett avlopp i stål, vilket är en hållbar och pålitlig lösning för att säkerställa effektiv vattenavrinning. Den har också en unik Bow Tie-design som ger en modern touch till din köksinredning.

Sammanfattning

Blanco AXIA III 6 S är en imponerande diskbänk med en mängd funktioner som ger både stil och funktionalitet till ditt kök. Dess högkvalitativa silgranitmaterial, automatiska stoppare, infino-system och avlopp i stål gör den till ett utmärkt val för alla kök. Med sin eleganta brun färg kommer den att bli en snygg och praktisk tillägg till ditt köksdesign.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco AXIA III 6 S (523470)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: