• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 5 s silgranit puradur vit vändbar, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 513037

4 260,00 kr

Spara 15%

3 621,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco metra 5 s silgranit puradur vändbar diskbänk med automatisk stoppare

Denna diskbänk är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Blanco Metra 5 S Silgranit Puradur diskbänk är tillverkad av högkvalitativt silgranit puradur material som ger hållbarhet och tålighet samtidigt som den ger en modern och elegant look till ditt kök.

Färgval

Välj mellan olika färger, inklusive vitt, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grönt, grått/antracit, creme, blått, beige och rött. Du kan enkelt matcha diskbänkens färg med din köksinredning och skapa en enhetlig och stilfull look.

Storlek och form

Denna diskbänk har en längd på 860 mm och ett djup på 500 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera disken. Den rektangulära formen ger en tidlös och klassisk stil till köket.

Funktioner

Diskbänken har en ho samt ett hål för blandaren. Detta gör det lätt att installera en blandare och använda den för att tvätta och skölja matvaror och köksredskap.

En av de unika funktionerna i denna diskbänk är att den är vändbar. Detta innebär att du kan montera den enligt ditt behov, antingen med ho till höger eller vänster.

En annan användbar funktion är den automatiska stopparen. Med bara ett enkelt tryck kan du öppna eller stänga stopparen och fylla diskbänken med vatten eller tömma den.

Installation

Diskbänken kan enkelt monteras genom infällnad i ett skåp med en minsta bredd på 500 mm. Detta gör det möjligt att anpassa den till olika köksstorlekar och design.

Blanco Metra 5 S Silgranit Puradur diskbänk är den perfekta lösningen för ett stilfullt och funktionellt kök. Dess hållbara material, vändbara funktion och automatiska stoppare gör den till en praktisk och tilltalande lösning för alla köksbehov.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 5 S (513037)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: