• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s silgranit puradur tartufo vänster, automatisk stoppare, infino, styrelse vitt glas, stål avloppskarta

PRODUKTKOD: 524660

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Tartufo Vänster, Automatisk Stoppare, Infino, Styrelse Vitt Glas, Stål Avloppskarta

Design och material

Blanco Axia III 6 S är en elegant diskbänk med en rektangulär form. Den tillverkas av högkvalitativt silgranitmaterial som ger en robust och hållbar konstruktion. Diskbänken kommer i en vacker tartufo-brun färg som ger en modern och stilren känsla till köket.

Funktioner

Diskbänken har en automatisk stoppare som gör det enkelt att fylla diskhon med vatten och sedan tömma den. Detta gör diskningen smidigare och mer bekväm. Diskbänken är också utrustad med Infino-sil, vilket ger en elegant och sömlös yta utan fula kanter eller skarvar.

Installation och användning

Blanco Axia III 6 S kan monteras på olika sätt, antingen genom infällning, planlimning eller underlimning. Detta ger dig flexibilitet i valet av monteringsalternativ och passar olika köksdesigner och preferenser. Diskbänken har också ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en vattenkran.

Mått och kapacitet

Med en längd på 1000.0 mm och en djup på 510.0 mm har diskhon tillräckligt med utrymme för att hantera olika köksuppgifter. Den har en och en halv diskho, vilket ger dig flexibilitet och kapacitet för att utföra olika rengöringsuppgifter. Låddjupet på 190.0 mm gör att du kan lagra och organisera dina köksredskap effektivt.

Kompatibilitet

Blanco Axia III 6 S passar perfekt med köksskåp som har en bredd på minst 600.0 mm. Det är viktigt att kontrollera måtten på ditt skåp innan du köper diskbänken för att säkerställa en perfekt passform.

Sammanfattning

Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Tartufo Vänster, Automatisk Stoppare, Infino, Styrelse Vitt Glas, Stål Avloppskarta är den perfekta blandningen av stil och funktionalitet för ditt kök. Med sin slitstarka konstruktion och eleganta design kommer den att bli en viktig del av ditt dagliga köksarbete.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S SG (524660)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: