• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco sona 6 s antracit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 519852

5 161,00 kr

Spara 15%

4 386,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Sona 6 S antracit utan automatisk propp

Produktbeskrivning

Blanco Sona 6 S antracit är en diskbänk med en elegant och modern design som passar perfekt för ditt kök. Med sin svarta färg ger den en stilren och sofistikerad touch till din inredning.

Diskbänken är tillverkad i det hållbara och slitstarka materialet Silgranit, som kombinerar den naturliga skönheten hos granit med en högkvalitativ akrylblandning. Detta ger diskbänken en stark och tålig yta som är motståndskraftig mot repor, fläckar och värme.

Blanco Sona 6 S har en rektangulär form och en djup på 500 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera stora kokkärl och tallrikar. Den är utrustad med en och en halv ho, vilket gör det möjligt att använda den för att diska och skölja samtidigt.

Montering av diskbänken sker genom underlimning, vilket ger en sömlös och elegant installation i ditt kök. Den är också vändbar, vilket innebär att du kan välja att placera hoarna på antingen vänster eller höger sida, beroende på din personliga preferens och kökets utformning.

Blanco Sona 6 S kommer utan hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att montera en blandare efter dina specifika behov. Diskbänken har en skåpsbredd på minst 600 mm och en låddjup på 190 mm.

Med Blanco Sona 6 S antracit utan automatisk propp får du en pålitlig och elegant diskbänk som kommer att vara en praktisk och vacker tillskott till ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Sona 6 S (519852)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Montering
Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: