• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco andano xl 6 s-if polerat stål vänster, automatisk stoppare, infino, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 523000

10 073,00 kr

Spara 15%

8 562,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 210.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Andano XL 6 S-IF

Produktbeskrivning

Blanco Andano XL 6 S-IF är en fantastisk diskbänk i rostfritt stål med en rad imponerande funktioner som gör den till en oumbärlig del av ditt kök. Med sin rektangulära form och stilrena design passar den perfekt in i moderna kök och kommer att ge dig både stil och funktionalitet.

Funktioner

Automatisk stoppare

Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppare som enkelt kan stängas och öppnas med hjälp av en knapp. Detta gör det enkelt att fylla upp diskhon med vatten eller tömma den på ett smidigt sätt.

Infino avloppssystem

Blanco Andano XL 6 S-IF kommer med det innovativa Infino avloppssystemet, vilket är ett integrerat och osynligt avloppssystem. Det ger en minimalistisk och slät yta vilket gör det enkelt att rengöra diskbänken och samtidigt hålla den i snyggt skick.

Avlopp i stål

Den här diskbänken är utrustad med ett avlopp i stål, vilket är både hållbart och korrosionsbeständigt. Detta gör att det är enkelt att ta hand om diskhon och att den kommer att se snygg och fräsch ut under lång tid framöver.

Mått och montering

Blanco Andano XL 6 S-IF har en längd på 1000 mm och en djup på 500 mm, vilket ger gott om utrymme för att både diska och förbereda mat. Diskbänken kan monteras på tre olika sätt: infällnad, planlimning eller underlimning. Beroende på dina preferenser och kökets design kan du välja den bästa monteringsmetoden.

Slutsats

Blanco Andano XL 6 S-IF är en imponerande diskbänk med sin stilrena design och praktiska funktioner. Den kommer inte bara att ge ditt kök en modern touch, men också göra disken till en enkel och smidig uppgift. Med sin höga kvalitet och smarta detaljer kommer den här diskbänken att vara en pålitlig partner i ditt kök under många år framöver.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Andano XL 6 S-IF (523000)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
1000.0 mm
Låddjup
210.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Form
Rektangulär
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: