• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 700-u stal durinox, infino

PRODUKTKOD: 521560

8 934,00 kr

Spara 15%

7 593,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 740.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 440.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Vi presenterar stolt Blanco Zerox 700-U Durinox diskho, en högkvalitativ och mångsidig diskho som kommer att passa perfekt in i ditt kök. Denna diskho är tillverkad av hållbart och robust rostfritt stål av högsta kvalitet, vilket gör den idealisk för daglig användning.

Färg

Blanco Zerox 700-U Durinox finns i flera färgalternativ, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Detta gör det lätt att anpassa diskhon till din köksinredning och personliga stil.

Design och storlek

Blanco Zerox 700-U Durinox har en modern, rektangulär design som ger en elegant och stilren look i ditt kök. Dess dimensioner är 740 mm i längd, 440 mm i djup och 185 mm i låddjup, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera även de största diskarna och kastrullerna.

Installation

Denna diskho är designad för underlimning, vilket innebär att den installeras under köksbänken för en sömlös och minimalistisk look. Med sina mått på 800 mm för skåpsbredden kan den enkelt passa in i de flesta kökskonfigurationer.

Funktioner och tillbehör

Blanco Zerox 700-U Durinox är utrustad med en ho och har inga hål för blandare. Detta ger dig flexibilitet att välja din egen blandare och placera den efter dina behov. Diskhon är inte vändbar och levereras utan tillbehör.

Oavsett om du behöver en robust och praktisk diskho för vardaglig användning eller om du vill ha en stilren och modern design i ditt kök, är Blanco Zerox 700-U Durinox det perfekta valet. Dess högkvalitativa material och snygga design gör den till en favorit hos både professionella kockar och hobbykockar.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Zerox 700-U Durinox (521560)
Märke
Blanco
Mått
Längd
740.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Djup
440.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: