• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco favos 45 s silgranit alumetalik odwracalny

PRODUKTKOD: 516618

3 234,00 kr

Spara 15%

2 748,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 160.0 mm
  • Djup: 435.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Favos 45 S Silgranit Alumetalik Odwracalny

Blanco Favos 45 S är en stilren diskbänk som kombinerar funktionalitet och estetik på bästa sätt. Denna diskbänk är tillverkad av hållbart silgranitmaterial, vilket ger den en lång livslängd och en elegant look. Diskbänken har en rektangulär form och passar perfekt i moderna kök.

Funktioner

Blanco Favos 45 S är utrustad med en tillförlitlig och praktisk enkelho, vilket ger dig gott om plats för att utföra dina diskuppgifter. Diskbänken har även ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en köksblandare efter behov.

Denna diskbänk är monterad genom infällning eller underlimning, vilket ger dig möjlighet att välja den installationsmetod som passar dig bäst. Den är också vändbar, vilket innebär att du kan montera den med ho-hänget på antingen vänster eller höger sida, beroende på hur ditt kök är utformat.

Design och hållbarhet

Blanco Favos 45 S har en elegant och modern design som kommer att ge ditt kök en stilfull touch. Det silgranitmaterial som denna diskbänk är tillverkad av är extremt hållbart och tåligt mot repor, fläckar och värme. Det är också antibakteriellt och enkelt att rengöra, vilket gör det till en perfekt lösning för ett hygieniskt och praktiskt kök.

Med en längd på 860.0 mm och en djup på 435.0 mm finns det gott om utrymme för att hantera disken och förbereda mat. Detta gör att Blancos Favos 45 S passar perfekt i kök med begränsat utrymme utan att kompromissa med funktionaliteten.

Oavsett om du är en professionell kock eller bara behöver en pålitlig och snygg diskbänk för ditt hem, är Blanco Favos 45 S det perfekta valet. Med sin höga kvalitet och eleganta design kommer denna diskbänk att vara en pålitlig och stilfull del av ditt kök under lång tid framöver.

Produkt
Modellnamn
Blanco Favos 45 S (516618)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
160.0 mm
Djup
435.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: