• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco delta ii-f silgranit puradur grey rock corner, automatisk stoppare, infino, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 523671

12 897,00 kr

Spara 15%

10 962,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1042.0 mm
  • Låddjup: 183.0 mm
  • Djup: 560.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Delta II-F Silgranit Puradur Grey Rock Corner - Produktbeskrivning

Blanco Delta II-F är en imponerande hörndiskbänk i stilren grå färg. Dess unika design och högkvalitativa material gör den till ett utmärkt val för ditt kök. Diskbänken är tillverkad av slitstarkt silgranitmaterial som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Med en längd på 1042 mm och en djup på 560 mm passar den perfekt i hörnet av ditt kök.

Funktioner:

Automatisk stopp

Blanco Delta II-F är utrustad med en automatisk stoppare som gör det enkelt och bekvämt att tömma diskbänken. Med ett enkelt tryck kan du öppna stopparen och låta vattnet rinna ut utan att behöva använda handtag eller knappar.

Infino System

Diskbänken har också det innovativa Infino-systemet, som ger en perfekt avrinning och förhindrar att vatten samlas i diskhon. Detta garanterar att diskbänken alltid är ren och fräsch, och att du inte behöver bekymra dig för stillastående vatten eller dålig hygien.

Avlopp i stål

Med ett avlopp i stål får du en robust och pålitlig lösning för din diskbänk. Stålet är korrosionsbeständigt och tål påfrestningar under lång tid, vilket gör det idealiskt för daglig användning.

Monteringsalternativ:

Blanco Delta II-F kan monteras både genom planlimning och underlimning, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att välja den mest praktiska installationsmetoden för ditt kök.

Användarvänlighet och design:

Denna diskbänk är idealisk för kök med hörnplacering och är utformad för att vara vändbar, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina behov. Med en ho och en halv har du tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina köksuppgifter. Den har också en praktisk hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera din önskade blandare.

Tack vare sin stilrena grå färg och silgranitmaterial ger Blanco Delta II-F en elegant och modern touch till ditt kök. Med en minimibredd på 800 mm kan den enkelt monteras i de flesta standardköksskåp.

Blanco Delta II-F Silgranit Puradur Grey Rock Corner är en pålitlig och funktionell diskbänk som kommer att vara en bra investering för ditt kök i många år framöver.

Produkt
Typ
Hörndiskbänkar
Modellnamn
Blanco Delta II-F (523671)
Märke
Blanco
Mått
Djup
560.0 mm
Längd
1042.0 mm
Låddjup
183.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Montering
Planlimning, Underlimning
Antal hoar
1.5
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: