• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco delta ii silgranit puradur antracit hörn, automatisk stoppare, infino, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 523656

11 975,00 kr

Spara 15%

10 178,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1057.0 mm
  • Låddjup: 183.0 mm
  • Djup: 575.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Delta II Silgranit Puradur Antracit Hörn, Automatisk Stoppare, Infino, Avlopp i Stål

Den Blanco Delta II Silgranit Puradur diskbänken är en smakfull och praktisk lösning för hörnan i ditt kök. Med sin stilrena antracitfärg kommer den att passa perfekt in i din köksdesign och ge en modern touch till ditt utrymme.

Egenskaper:

Automatisk stoppare - Denna diskbänk är utrustad med en praktisk automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den utan att använda extra verktyg eller ansträngning. Detta sparar tid och gör diskningen till en enklare uppgift.

Infino avloppssystem - Den Blanco Delta II Silgranit Puradur diskbänken är utrustad med det innovativa Infino avloppssystemet. Detta system ger en smidig och elegant avloppslösning där avloppet är diskret integrerat i bänken. Detta gör att du kan hålla diskområdet snyggt och rent, samtidigt som du får en bättre användarupplevelse.

Avlopp i stål - Diskbänken levereras med en högkvalitativ avlopp i stål. Detta ger en robust och pålitlig lösning för avloppshantering, vilket minskar risken för läckage eller andra problem.

Silgranit material - Diskbänken är tillverkad av Silgranit, ett hållbart och slitstarkt material som är utformat för att stå emot repor, fläckar och värme. Detta gör att din diskbänk kommer att se bra ut och hålla länge trots daglig användning.

Flexibilitet i installationen - Med möjligheten att montera diskbänken både genom infällning och underlimning ger det dig flexibilitet att välja den installationsmetod som passar din kökslayout bäst.

Denna produkt har en längd på 1057.0 mm och en djup på 575.0 mm, vilket ger gott om utrymme för diskning och andra köksuppgifter. Med sin eleganta design och praktiska funktioner är Blanco Delta II Silgranit Puradur Antracit Hörn, Automatisk Stoppare, Infino, Avlopp i Stål den perfekta lösningen för ditt kök. Ge ditt kök en uppgradering med denna högkvalitativa diskbänk.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Hörndiskbänkar
Modellnamn
Blanco Delta II (523656)
Mått
Längd
1057.0 mm
Låddjup
183.0 mm
Djup
575.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: