• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s silgranit puradur vit vänster, automatisk stoppare, infino, asfaltskiva, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 524647

12 712,00 kr

Spara 15%

10 805,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III 6 S Diskbänk

Funktioner

Färgval

Denna diskbänk finns i flera färger att välja mellan, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Du kan enkelt hitta en färg som passar din köksinredning och personliga stil.

Material

Blanco Axia III 6 S är tillverkad av högkvalitativt silgranit. Detta material är tåligt och motståndskraftigt mot fläckar, repor och värme. Silgranit ger också en elegant och modern finish till diskbänken.

Typ

Detta är en diskbänk med en eller en halv ho. Diskbänken är utformad för att passa perfekt in i ditt kök och ge dig tillräckligt med utrymme för att diska och arbeta bekvämt.

Monteringsalternativ

Blanco Axia III 6 S kan monteras på tre olika sätt: infällnad, planlimning och underlimning. Du kan välja den monteringsstil som passar bäst för ditt kök och dina behov.

Hål för blandare

Denna diskbänk är utrustad med ett förborrat hål för en blandare. Detta gör det enklare att installera och lägga till en blandare i din diskbänk.

Vändbar

Blanco Axia III 6 S är inte vändbar, vilket innebär att den är utformad för att ha diskho och avrinningsyta på en specifik sida. Kontrollera specifikationerna för att se om den vänster eller höger tillverkas.

Skåpsbredd (min)

Minimal bredd på skåpet under diskbänken för att få plats med denna modell är 600.0 mm. Det är viktigt att kontrollera att din köksinredning är tillräckligt bred för att rymma diskbänken.

Låddjup

Blanco Axia III 6 S har en låddjup på 190.0 mm. Detta ger tillräckligt med utrymme för att rymma olika köksredskap och disktillbehör.

Sammanfattning

Blanco Axia III 6 S är en stilren och funktionell diskbänk som är tillverkad av hållbart silgranitmaterial. Den finns i olika färger och kan monteras på olika sätt för att passa ditt kök. Med sitt förborrade hål för blandare och generösa låddjup är detta en idealisk lösning för alla kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S (524647)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: