• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco strato pro -if komora lewa

PRODUKTKOD: 516759

4 435,00 kr

Spara 15%

3 769,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Strato Pro - If Komora Lewa

Blanco Strato Pro - If Komora Lewa är en imponerande avrinningsyta med en bredd på 1000 mm. Denna produkt erbjuder en elegant och praktisk lösning för ditt kök med sin rostfria avloppsplatta.

Funktioner

  • Avrinningsyta: Detta Blanco Strato Pro-produkt erbjuder en stor avrinningsyta för att enkelt hantera vattnet från dina disk- och rengöringsaktiviteter.
  • Rostfri konstruktion: Tillverkad i högkvalitativt stål, garanterar den rostfria konstruktionen att denna produkt kommer att hålla länge och motstå korrosion.

Material

Blanco Strato Pro - If Komora Lewa är tillverkad av slitstarkt stål, vilket ger den en solid och hållbar konstruktion. Det rostfria materialet ger inte bara ett elegant utseende, utan det är också lätt att rengöra och underhålla.

Tillgängliga färger

Denna produkt finns tillgänglig i tre färger: krom, blank och rostfri. Välj den färg som bäst passar din köksinredning och stil.

Antal hoar

Blanco Strato Pro - If Komora Lewa kommer med en ho, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att utföra dina dagliga kökssysslor smidigt och effektivt.

Montering

Denna produkt kan monteras både nedfällt och infällt. Det ger dig flexibilitet när det gäller att anpassa den till dina köksbehov och preferenser.

Förborrat hål för blandare

Blanco Strato Pro - If Komora Lewa kommer med ett förborrat hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera och använda en blandare för att underlätta ditt köksarbete.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Stål

16 Produkter från samma kategori: