• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco andano 450-u

PRODUKTKOD: 519373

1 888,00 kr

Spara 15%

1 604,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Matt/Borstad, Satin

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Andano 450-U - En produktbeskrivning

Välkommen till en värld av raffinerad stil och utmärkt kvalitet med Blanco Andano 450-U. Denna underlimmade rostfria diskho är den perfekta kombinationen av funktion och elegans. Tillverkad av högkvalitativt stål, kommer den smidigt att passa in i alla moderna kök.

Material av hög kvalitet

Blanco Andano 450-U är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet. Detta material är inte bara tåligt och korrosionsbeständigt, utan ger också en elegant och klassisk look till din diskho. Du kan välja mellan olika färgalternativ inklusive krom/blank/rostfri, matt/borstad och satin.

Underlimmad design

Denna diskho har en underlimmad design, vilket innebär att den enkelt kan monteras under bänkskivan i ditt kök. Detta ger en naturlig och sömlös övergång mellan diskbänken och diskhon och skapar en modern och stilren look i ditt kök.

En ho

Blanco Andano 450-U har en huvudho, vilket ger gott om utrymme för att hantera diskning och rengöring enkelt. Hoens storlek är optimerad för att ge en balans mellan funktionalitet och estetik och passar perfekt för både små och stora kök.

Ingen förborrad hål för blandare

Denna diskho kommer inte med ett förborrat hål för blandare. Detta ger dig frihet att välja och placera din egen blandare enligt dina specifika behov och preferenser. Du kan enkelt anpassa din köksmiljö och få den att passa perfekt ihop med diskhon.

Sammanfattningsvis är Blanco Andano 450-U den perfekta lösningen för dig som söker en stilren och funktionell rostfri diskho. Med sitt högkvalitativa material, underlimmade design och möjlighet att anpassa blandaren, kommer denna diskho inte bara att förhöja utseendet på ditt kök, utan också göra diskning och rengöring enklare och mer bekvämt.

Specifikationer
Montering
Underlimmad/Undermonterad
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Matt/Borstad, Satin
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: