• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco etagon 8 silgranit puradur jasmin, infino, skenor

PRODUKTKOD: 525192

6 456,00 kr

Spara 15%

5 487,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Etagon 8 Silgranit Puradur Diskho - Jasmin

Den Blanco Etagon 8 är en elegant och funktionell diskho i färgen Jasmin. Tillverkad av slitstarkt Silgranit Puradur material, vilket gör den mycket tålig och hållbar. Detta garanterar långvarig användning och en stilren utseende som passar perfekt in i alla moderna kök.

Infällbar design

Med en infälld design är Blanco Etagon 8 enkel att montera i ditt kök. Den passar perfekt i ett skåp med en bredd på minst 800.0 mm. Diskhon är utrustad med skenor för enkel montering och stabilitet.

Storlek och kapacitet

Med en längd på 780.0 mm och en djup på 510.0 mm erbjuder Blanco Etagon 8 gott om plats för disken. Du kan enkelt tvätta och skölja av stora kastruller och stekpannor utan problem. Diskhon har även en låddjup på 220.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att rymma stora tallrikar och bestick.

Hål för blandare

Blanco Etagon 8 är utrustad med ett hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera och använda din befintliga vattenkran. Med ett hål för blandaren kan du enkelt och smidigt använda varmt och kallt vatten för att skölja av disken eller fylla på en kastrull med vatten.

Färg och stil

Jasminfärgen på Blanco Etagon 8 ger en elegant touch till ditt kök. Den neutrala färgen passar perfekt med olika stilar och färger i ditt köksinredning. Diskhon kommer definitivt att komplettera och förbättra utseendet på ditt kök med sin moderna och snygga design.

Sammanfattningsvis är Blanco Etagon 8 Silgranit Puradur en strålande val när det gäller diskhoar. Med dess slitstarka material, infällbara design och rymlig kapacitet kommer den att bli en pålitlig och funktionell del av ditt kök. Välkomna många år av bekväm och effektiv diskning med denna högkvalitativa diskho.

Produkt
Modellnamn
Blanco Etagon 8 (525182)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm

16 Produkter från samma kategori: