• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco andano 340/340-if

PRODUKTKOD: 520830

4 435,00 kr

Spara 15%

3 769,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 745 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco andano 340/340-if - Rostfritt köksstänk med stil och funktion

Välkommen till Blanco andano 340/340-if - den perfekta köksstänken för att ge ditt kök en modern och stilren touch. Med en imponerande bredd på 745 mm erbjuder denna stänk tillräckligt med utrymme för att underlätta din matlagning och diskning.

Material i rostfritt stål - Hållbart och enkelt att rengöra

Blanco andano 340/340-if är tillverkad av högkvalitativt och hållbart rostfritt stål. Detta material är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot rost och fläckar. Det gör även stänken enkel att rengöra och underhålla. Med bara några enkla drag med en trasa och rengöringsmedel ser din stänk alltid ut som ny.

Tillgängliga färger - Anpassa efter din stil

Blanco andano 340/340-if finns tillgänglig i flera färgalternativ för att passa din personliga inredningsstil. Välj mellan krom, blank, eller den klassiska rostfria färgen för att komplettera ditt köksdesign på bästa sätt. Oavsett vilken färg du väljer kan du vara säker på att din stänk kommer vara en elegant och tidlös detalj i ditt kök.

Flexibel installation - Anpassa efter dina behov

Blanco andano 340/340-if kan installeras på flera sätt för att passa olika köksinredningar. Den kan enkelt nedfällas eller infällas i din köksbänk, eller så kan den planmonteras eller planlimmas för en mer diskret och elegant look. Du kan anpassa installationen efter dina personliga preferenser och behov.

Perfekta dimensioner för funktionalitet

Med två hoar erbjuder Blanco andano 340/340-if tillräckligt med utrymme för att hantera disken och matlagningen effektivt. Du kan separera och organisera dina diskar på ett smidigt sätt utan att överbelasta stänken. Det gör att du kan ha en ren och organiserad arbetsyta och samtidigt spara tid och ansträngning.

Inget förborrat hål för blandare

Blanco andano 340/340-if kommer inte med ett förborrat hål för blandare. Detta ger dig friheten att placera blandaren var du vill på stänken, beroende på hur du vill ha det i ditt kök. Du kan välja blandare efter dina preferenser och placera den på det mest praktiska stället.

Sammanfattningsvis är Blanco andano 340/340-if den perfekta köksstänken för dig som vill ha stil, funktionalitet och hållbarhet. Med sitt rostfria stålmaterial, olika färgalternativ och flexibla installation möjligheter kan du skapa ett kök som är både vackert och praktiskt.

Mått
Bredd
745 mm
Specifikationer
Antal hoar
2
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: