• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic neo 6 s silgranit puradur vit vändbar, automatisk stoppare, infino, plastskiva, avloppskiva i stål

PRODUKTKOD: 524121

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Classic Neo 6 S - En Silgranit diskbänk med innovativa funktioner

Blanco Classic Neo 6 S är en prisbelönt diskbänk av hög kvalitet tillverkad av det innovativa materialet Silgranit. Med sin rektangulära form och tillgänglig i svart eller vit färg, kommer denna diskbänk att ge ditt kök en modern och stilren look.

Vändbar design för ökad flexibilitet

En av huvudfunktionerna hos Blanco Classic Neo 6 S är dess vändbara design. Detta innebär att du kan montera diskbänken på antingen höger- eller vänstersidan. Detta ger dig större flexibilitet när det gäller placeringen av din diskbänk i köket.

Automatisk stoppare för bekväm diskning

En annan praktisk funktion hos Blanco Classic Neo 6 S är dess automatiska stoppare. Detta gör det enkelt att fylla diskhon med vatten och sedan tömma den när du är klar. Du behöver inte längre oroa dig för att tappa bort eller spilla vatten i köket.

Infino avloppssystem för smidig avloppshantering

För att underlätta din avloppshantering är Blanco Classic Neo 6 S utrustad med det innovativa Infino avloppssystemet. Detta system gör det enkelt att ansluta diskbänken till avloppet och förhindrar effektivt att matrester och skräp fastnar i avloppet, vilket minskar risken för stopp och oönskad lukt.

Plastskiva och avloppsskydd i stål för extra hållbarhet

Blanco Classic Neo 6 S levereras med en praktisk plastskiva, som skyddar diskbänken från repor och stötar. Dessutom ingår en avloppsskydd i stål, vilket förhindrar att större föremål och matrester hamnar i avloppet och potentiellt orsakar problem.

Med Blanco Classic Neo 6 S får du en diskbänk av hög kvalitet med innovativa funktioner som gör din vardag i köket både enklare och mer bekväm. Välj mellan svart eller vit färg för att passa din köksinredning och njut av en diskbänk som kombinerar funktionalitet med stil.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic Neo 6 S (524121)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Svart, Vit
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: