• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s silgranit puradur coffee right, auto stopper, infino

PRODUKTKOD: 523973

7 279,00 kr

Spara 15%

6 187,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Coffee Right - Produktbeskrivning

Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Coffee Right är en elegant och praktisk diskbänk som passar perfekt in i ditt kök. Med sin bruna färg och rektangulära form blir den en snygg och stilfull detalj i rummet.

Funktioner

Den här diskbänken är tillverkad av högkvalitativt material, nämligen Silgranit. Detta material är känt för sin hållbarhet, motståndskraft mot repor samt värme- och fläckbeständighet. Med Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Coffee Right får du en diskbänk som kommer att hålla sig vacker och funktionell under lång tid.

Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Coffee Right har en ho och är utrustad med ett hål för blandare. Det gör det enkelt att installera en blandare och få tillgång till varmt och kallt vatten direkt i diskbänken. Diskbänken har även en låda med en djup på 190.0 mm, perfekt för förvaring av mindre köksredskap och tillbehör.

Detaljer

Den totala längden på Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Coffee Right är 1000.0 mm, vilket gör den tillräckligt stor för att kunna hantera även de största diskarna. Djupet på diskbänken är 510.0 mm och den är designad för att passa in i ett skåp med en bredd på minst 600.0 mm.

Så om du letar efter en pålitlig och snygg diskbänk med praktiska funktioner, är Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Coffee Right det perfekta valet för ditt kök. Dess Silgranit-material och unika design kommer att ge dig en diskbänk som inte bara ser bra ut, utan också är hållbar och funktionell.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S (523973)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: