• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia ii 45 s vit

PRODUKTKOD: 516779

3 440,00 kr

Spara 15%

2 924,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 780 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia II 45 S Vit

Blanco Axia II 45 S Vit är en underbar och praktisk diskbänk som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Med sina imponerande funktioner och stilrena design är denna diskbänk ett utmärkt val för alla köksrenoveringar.

Avrinningsyta

Denna diskbänk har en rymlig avrinningsyta som är perfekt för att skölja och avrinning av disk. Med sin tillräckliga storlek ger den dig gott om utrymme för att hantera diskvatten och förhindra att det rinner ut på köksbänken.

Material

Blanco Axia II 45 S Vit är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial (granit). Detta gör bänken hållbar och motståndskraftig mot repor och fläckar. Silgranit ger också en elegant och modern look till köket.

Tillgängliga färger

Denna diskbänk är tillgänglig i en stilren vit färg. Den vita färgen är tidlös och passar perfekt in i alla köksinredningar.

Antal hoar

Blanco Axia II 45 S Vit har en enkelho. Detta ger dig tillräckligt med utrymme för att tvätta och diska dina kärl och kastruller utan svårigheter.

Montering

Denna diskbänk kan enkelt monteras som en nedfälld eller infälld variant, beroende på dina preferenser och köksdesign. Det gör att du kan anpassa diskbänken efter dina behov och stil.

Förborrat hål för blandare

Blanco Axia II 45 S Vit kommer med ett förborrat hål för blandaren. Detta sparar tid och möda vid installationen och ger dig möjlighet att ha ett praktiskt och funktionellt diskområde.

I slutändan erbjuder Blanco Axia II 45 S Vit en imponerande kombination av hållbarhet, funktionalitet och elegans. Oavsett om du renoverar ditt kök eller vill uppgradera din diskbänk, är denna produkt ett utmärkt val som kommer att möta alla dina behov.

Mått
Bredd
780 mm
Specifikationer
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Vit
Förborrat hål för blandare
Ja
Montering
Nedfälld/Infälld
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: