• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s-f silgranit puradur grey rock vänster, automatisk stoppare, infino, bord svart glas

PRODUKTKOD: 523820

8 757,00 kr

Spara 15%

7 443,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 848.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 498.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar 45 S-F Silgranit Puradur Grey Rock Vänster, Automatisk Stoppare, InFino, Bord Svart Glas

En elegant och funktionell diskbänk

Blanco Zenar 45 S-F är en högkvalitativ diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Den har en rektangulär form och en grå färg som ger den en modern och sofistikerad aesthetic. Med en längd på 848.0 mm och en djup på 498.0 mm passar den perfekt i de flesta köksmiljöer.

Högkvalitativt material

Diskbänken är tillverkad av silgranit, ett material som är känt för sin styrka, hållbarhet och resistens mot fläckar och repor. Silgranit gör att diskbänken både tålig och lätt att rengöra, vilket är en viktig egenskap i kök där det dagligen hanteras mat och vätskor.

Smart design och funktioner

Blanco Zenar 45 S-F har en ho vänsterorienterad design och är utrustad med en automatisk stoppare för enkel och bekväm diskning. Den har också InFino-vattenlås, vilket gör att vatten och avfall hanteras på ett effektivt sätt. Diskbänkens svarta glasbord ger den extra stil och lyx.

Enkel installation och användning

Diskbänken kan monteras genom antingen planlimning eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet när det gäller installationen. Den är också förberedd med ett hål för en blandare, vilket gör det lätt att ansluta vattenkranar efter behov.

Passar olika köksstorlekar

Blanco Zenar 45 S-F är perfekt för kök med en minimibredd på 450.0 mm. Med sin enda ho är den också idealisk för mindre kök där utrymme är värdefullt.

I slutändan är Blanco Zenar 45 S-F Silgranit Puradur Grey Rock Vänster, Automatisk Stoppare, InFino, Bord Svart Glas en diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Den är perfekt för dig som söker en modern och praktisk lösning för ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S-F (523820)
Mått
Djup
498.0 mm
Längd
848.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: