• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon 45 s silgranit puradur pearl grey vändbar, automatisk stoppare, infino, droppgaller

PRODUKTKOD: 524817

4 512,00 kr

Spara 15%

3 835,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 650.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Elon 45 S Silgranit Puradur Pearl Grey Vändbar Diskbänk

Blanco Elon 45 S är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Den har en modern design i färgen Pearl Grey som kommer att ge en stilren look till ditt köksinteriör. Diskbänken är tillverkad av slitstarkt material, Silgranit, vilket gör den tålig och hållbar.

Funktioner:

Vändbar

Diskbänken kan monteras på två olika sätt, vilket gör den vändbar och ger dig flexibilitet vid installationen. Du kan välja mellan att ha diskhoen placerad till höger eller vänster beroende på dina behov och preferenser.

Automatisk stoppare

En praktisk funktion hos Blanco Elon 45 S är den automatiska stopparen. Detta gör det enklare och smidigare att tömma och fylla diskhon. Du behöver inte längre använda dig av en separat stoppkork, utan kan enkelt reglera vattenflödet med ett enkelt tryck på stopparen.

Infino avloppssystem

Diskbänken är utrustad med Blanco's Infino avloppssystem, vilket är en unik och innovativ design som minimerar avfall och underlättar rengöringen. Avloppet är smidigt och enkelt att använda och förebygger tilltäppningar och lukter.

Droppgaller

Blanco Elon 45 S levereras även med ett praktiskt droppgaller. Detta galler placeras på diskhon och ger dig en extra yta att använda för att låta tallrikar och bestick torka utan att behöva sprida ut dem över hela köksbänken. Det är också enkelt att ta bort och rengöra vid behov.

Blanco Elon 45 S Silgranit Puradur Pearl Grey Vändbar Diskbänk är den perfekta kombinationen av funktion och stil. Med dess slitstarka material och smarta funktioner kommer den att vara en pålitlig och praktisk del av ditt kök i många år framöver.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon 45 S (524817)
Mått
Längd
650.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: