• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco andano 340/340-u

PRODUKTKOD: 520824

4 131,00 kr

Spara 15%

3 511,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 800 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Introduktion:

Blanco andano 340/340-u

En vacker och praktisk design:

Blanco andano 340/340-u är ett köksvask som är välkänd för sin imponerande bredd på 800 mm. Denna vask är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet, vilket ger en slitstark och hållbar yta. Med sin rostfria finish ger den inte bara en modern och stilren look till ditt kök, men den är också mycket enkel att rengöra.

Flexibel installation:

Blanco andano 340/340-u erbjuder en hög grad av flexibilitet när det gäller installation. Den kan installeras nedfälld, infälld, planmonterad eller underlimmad, vilket innebär att den kan anpassas efter dina estetiska och funktionella behov. Oavsett om du föredrar en mer traditionell stil eller en modern och minimalistisk look, kan denna vask anpassas för att passa din smak.

Elegant och mångsidig:

Med två hoar erbjuder Blanco andano 340/340-u en stor arbetsyta och möjlighet att separera arbetsuppgifter. Du kan enkelt diska i en ho och använda den andra för att förbereda mat eller blötlägga stora kastruller och stekpannor utan att behöva använda andra ytor i köket. Detta gör att du kan hålla ditt arbetsområde rent och organiserat.

Lätt installation:

Denna köksvask kommer med förborrade hål för kranen, vilket förenklar installationen. Med dessa förberedda hål behöver du inte oroa dig för att göra felaktiga hål eller anpassa kranens placering. Allt du behöver göra är att installera kranen på det förborrade hålet och du är klar att börja använda vasken.

Slutsats:

Blanco andano 340/340-u är ett praktiskt och elegant val för ditt kök. Med sin breda design, flexibla installation, rostfria material och praktiska funktioner är det en vask som kommer att tillfredsställa dina behov. Oavsett om du vill ha en vask för att enkelt kunna hålla köket rent eller om du behöver en mer funktionell arbetsyta, kommer Blanco andano 340/340-u att vara den perfekta lösningen för ditt kök.

Mått
Bredd
800 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Matt/Borstad, Satin
Förborrat hål för blandare
Nej
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad, Underlimmad/Undermonterad
Antal hoar
2

16 Produkter från samma kategori: