• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco idento 6 s-f keramisk puraplus svart vändbar, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 522276

11 532,00 kr

Spara 15%

9 802,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 976.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 486.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

Blanco Idento 6 S-F är en elegant och funktionell keramisk diskbänk i svart färg. Diskbänken har en modern design med rektangulär form, vilket ger en stilren look till köket. Med sin vändbara konstruktion kan den anpassas efter dina behov.

Funktioner

En av de främsta funktionerna hos Blanco Idento 6 S-F är dess automatiska stoppare. Med detta praktiska tillägg kan du enkelt kontrollera vattenflödet i diskhon genom ett enkelt tryck. Detta ger dig full kontroll och gör diskningen mer bekväm.

En annan fördel med denna diskbänk är dess Puraplus-beläggning. Detta specialbehandlingsskikt ger ytan en extra hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Det ser också till att diskbänken förblir lätt att rengöra och behåller sin skönhet under lång tid.

Blanco Idento 6 S-F har en infino-avloppssystem, vilket betyder att det inte finns någon synlig avloppskorg. Detta ger inte bara en renare och mer estetiskt tilltalande look, utan också en praktisk fördel då det inte finns någon risk för att matrester fastnar i avloppet.

Montering och specifikationer

Denna diskbänk är avsedd för planlimning, vilket innebär att den kan enkelt installeras på köksbänken för en sömlös och elegant look. Med sina dimensioner på 976 x 486 mm passar den i skåp med en bredd på minst 600 mm.

Blanco Idento 6 S-F levereras med en och en halv diskho, vilket ger dig gott om utrymme för att tvätta och diska. Den har också ett hål för montering av blandare, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina behov och preferenser.

Sammanfattningsvis är Blanco Idento 6 S-F en högkvalitativ och praktisk diskbänk som kombinerar stil med funktionalitet. Med sin svarta färg, keramiska material och användarvänliga funktioner är den ett utmärkt val för moderna kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Idento 6 S-F (522276)
Mått
Längd
976.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Djup
486.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Keramik
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Planlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: