• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s silgranit puradur betong reversibel

PRODUKTKOD: 525314

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5
  • Färg: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Betong Reversibel

Alla funktioner och egenskaper du behöver i en diskbänk

Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Betong Reversibel är en diskbänk som erbjuder enastående design och funktionalitet för ditt kök. Med sin rektangulära form och grå färg passar den perfekt in i moderna köksmiljöer.

Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial

Blanco Metra 6 S är tillverkad av silgranitmaterial, vilket är känt för sin hållbarhet och tålighet. Detta material gör diskbänken motståndskraftig mot repor, fläckar och höga temperaturer, vilket gör den idealisk för daglig användning.

Flexibel installation för dina behov

Blanco Metra 6 S är reversibel, vilket innebär att du kan installera den med hoarna på vänster eller höger sida för att passa din kökslayout och preferenser. Dessutom är den avsedd för infällnad, vilket ger din köksbänk en sömlös och elegant look.

Praktiska funktioner för enkel användning

Med en ho och en halv ger denna diskbänk tillräckligt med utrymme för att tvätta och skölja mat och disk. Dessutom har den inga förborrade hål för blandare, vilket ger dig friheten att välja och installera den blandare som passar din stil och behov.

Idealisk för kök med en bänkskiva av bredare bredd

Blanco Metra 6 S kräver en minsta skåpsbredd på 600 mm för installation. Detta gör den perfekt för kök med en bredare bänkskiva, vilket ger dig mer arbetsutrymme och komfort vid matlagning och diskning.

Varumärkets kvalitet och pålitlighet

Blanco är ett välkänt varumärke som är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Med Blanco Metra 6 S får du en diskbänk som är byggd för att hålla och som kommer att vara en pålitlig partner i ditt kök under många år framöver.

Ge ditt kök den perfekta avslutningen med Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Betong Reversibel - en diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet!

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 S (525314)
Mått
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Antal hoar
1.5
Hål för blandare
Nej
Montering
Infällnad
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: