• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 9 e kaffe utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 515573

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 830.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 830.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 9 E

Blanco Metra 9 E är en diskho designad för att möta alla dina behov i köket. Med sitt eleganta utseende och högkvalitativa material blir den inte bara en praktisk tillägg till ditt kök, utan också en stilfull detalj. Denna diskho kommer i färgen brun, vilket ger en varm och naturlig känsla till ditt köksutrymme.

Funktioner:

Material: Blanco Metra 9 E är tillverkad av Silgranit, ett högkvalitativt material som kombinerar styrkan hos granit med en mjuk och levande yta. Detta gör diskhon tålig och motståndskraftig mot repor, fläckar och värme.

Antal hoar: Denna diskho har 1.5 hoar, vilket ger dig gott om plats för disk och andra köksaktiviteter. Den extra halva honsen kan användas som en avtappningsyta eller för snabb rengöring av små köksredskap.

Montering: Blanco Metra 9 E kan antingen infällas eller underlimmas beroende på dina preferenser och köksdesign. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa diskhon efter dina specifika behov.

Hål för blandare: Diskhon har ett förberett hål för en blandare, vilket gör det enkelt att installera och använda din favoritblandare.

Skåpsbredd: För att säkerställa att diskhon passar perfekt i ditt kök, rekommenderas en skåpsbredd på minst 900.0 mm.

Vändbar: Blanco Metra 9 E är inte vändbar, vilket innebär att den endast kan installeras på ett specifikt sätt. Detta kan vara bra att veta vid planeringen av din köksdesign.

Färg och stil: Diskhon kommer i en elegant brun färg, vilket ger en varm och naturlig känsla till ditt kök. Detta gör att den passar perfekt till en rad olika inredningsstilar.

Blando all funktionalitet och design, är Blanco Metra 9 E en perfekt diskho för den moderna köksmiljön. Med Silgranit-materialets hållbarhet och det stilfulla utseendet kan du vara säker på att denna diskho kommer att vara en pålitlig och snygg tillskott till ditt kök i många år framöver.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Hörndiskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 9 E (515573)
Mått
Längd
830.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
830.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: