• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 8 silgranit puradur betong, infino

PRODUKTKOD: 525309

9 211,00 kr

Spara 15%

7 829,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 700.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Pleon 8 Silgranit InFino

Elegant och hållbar diskho

Blanco Pleon 8 Silgranit InFino är en imponerande diskho av hög kvalitet som inte bara erbjuder en elegant design utan också ultimat hållbarhet. Med sin färggrå silgranit konstruktion är denna diskho både stadig och tålig mot repor, fläckar och höga temperaturer.

Perfekt för köket

Blanco Pleon 8 Silgranit InFino är speciellt utformad för användning i köket. Med en längd på 700 mm och en djup på 510 mm erbjuder den tillräckligt med utrymme för att hantera dina dagliga diskbehov. Diskhon har också en enda ho och är monterad underlimt, vilket ger en snygg och nästintill osynlig sammankoppling mellan ho och diskbänk.

Funktionella egenskaper

Blanco Pleon 8 Silgranit InFino kommer med flera praktiska funktioner för att göra din diskupplevelse ännu bättre. Den har ett hål för blandare, vilket gör det möjligt att enkelt installera din favoritblandare. Diskhon har också en generös skåpsbredd på minst 800 mm, vilket ger gott om utrymme för förvaring under diskhon.

Modern och stilren design

Diskhon har en rektangulär form som ger ett modernt och stilrent utseende i köket. Den grå färgen på silgranitmaterialet ger ett elegant och professionellt intryck. Diskhon kan också lysa upp ditt kök med sin robusta betonginspirerade finish.

Sammanfattning

Blanco Pleon 8 Silgranit InFino är den perfekta kombinationen av funktionalitet och elegans. Med sin slitstarka konstruktion, generösa storlek och prisbelönta design är denna diskho ett utmärkt val för alla kök. Uppgradera ditt kök med Blanco Pleon 8 Silgranit InFino och njut av en enastående diskupplevelse.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Pleon 8 Silgranit InFino (525309)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
700.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Montering
Underlimning
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: