• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s-f silgranit puradur grey rock right, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 523903

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 987.5 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 497.5 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S-F Silgranit Puradur Grey Rock Right

Blanco Zenar XL 6 S-F Silgranit Puradur Grey Rock Right är en imponerande diskbänk som erbjuder såväl funktion som stil. Med sin eleganta grå färg och tillverkad av hållbart silgranitmaterial passar denna diskbänk perfekt in i alla moderna kök.

Automatisk stoppare

En av de många imponerande funktionerna hos Blanco Zenar XL 6 S-F är den automatiska stopparen. Med denna funktion kan du enkelt reglera vattenflödet och stoppa det när det behövs. Detta ger dig full kontroll och bekvämlighet vid diskningen.

Infino avloppssystem

Blanco Zenar XL 6 S-F är utrustad med det innovativa Infino avloppssystemet. Detta system ger dig ett diskbänksavlopp som är inbyggt och osynligt, vilket ger en stilren och enhetlig estetik. Infino-systemet är också enkelt att rengöra och underhålla, vilket gör din diskbänk mer hygienisk och hållbar.

Storlek och montering

Denna diskbänk har en längd på 987.5 mm och en djup på 497.5 mm, vilket ger gott om utrymme för diskning och arbete i köket. Den är utformad för att passa skåp med en bredd på minst 600.0 mm. Diskbänken monteras helt enkelt genom planlimning, vilket ger en sömlös och elegant finish.

Med Blanco Zenar XL 6 S-F Silgranit Puradur Grey Rock Right får du en kvalitetsdiskbänk som ger både funktionalitet och stil till ditt kök. Dessutom är den tillverkad av hållbart silgranitmaterial som är tåligt mot repor, fläckar och värme, vilket garanterar att diskbänken kommer att hålla länge och behålla sin vackra grå färg.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S F (523888)
Märke
Blanco
Mått
Djup
497.5 mm
Längd
987.5 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Montering
Planlimning
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: