• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 5 s-f silgranit puradur grey rock reversible, auto stopper, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523226

11 975,00 kr

Spara 15%

10 178,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 905.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III 5 S-F Silgranit Puradur Grey Rock Reversible, Auto Stopper, InFino, Ashlar Board

En elegant och mångsidig diskbänk i grått silgranitmaterial

Denna diskbänk med namnet Blanco Axia III 5 S-F är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial i en vacker grå färg. Med sin rektangulära form och stilrena design ger den en modern touch till ditt kök.

Funktioner som förhöjer användarupplevelsen

Blanco Axia III 5 S-F är utrustad med flera praktiska funktioner för att göra din diskning och köksarbete smidigare. Den har en auto stopper, vilket innebär att vattnet stängs av automatiskt när diskhon är full. Detta hjälper till att förhindra översvämningar och sparar vatten.

Dessutom har diskbänken InFino-system som ger en elegant och sömlös yta utan avloppsbrunn. Detta gör inte bara att diskbänken blir lättare att rengöra, utan ger även en stilren och enhetlig design.

Reversible och mångsidig

En av de stora fördelarna med Blanco Axia III 5 S-F är att den är reversibel, vilket betyder att den kan installeras både med hoan på höger och vänster sida. Detta gör att du kan anpassa den efter dina egna preferenser och kökslayout.

Den har också en ashlar board, vilket ger dig möjlighet att skapa extra arbetsyta på diskbänken. Detta är perfekt för att förbereda mat eller placera tillbehör vid diskning.

Installation och specifikationer

Blanco Axia III 5 S-F är lämplig för planlimning eller underlimning i ett köksskåp med en minimibredd på 500mm. Den har en ho och ett hål för blandaren, vilket ger dig flexibilitet att välja blandartyp.

Med en längd på 905mm och en djup på 500mm ger denna diskbänk tillräckligt med utrymme för att hantera dina diskbehov. Hoen har också en rymlig låddjup på 190mm, vilket rymmer även större disk och kastruller.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Axia III 5 S-F en kombination av stil, funktionalitet och mångsidighet för ditt kök. Med sin silgranitkonstruktion, auto stopper, InFino-system, reversibla design och ashlar board ger den dig en elegant och praktisk lösning för din diskning.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 5 S-F (523226)
Mått
Längd
905.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: