• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s ångare systemplus silgranit puradur antracit höger, automatisk stoppare, infino, ashlar board, gn1/2, gn1/3

PRODUKTKOD: 524052

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

Blanco Zenar XL 6 S Ångare SystemPlus Silgranit Puradur Antracit Höger

Vår Blanco Zenar XL 6 S Ångare är den perfekta diskbänken för dig som vill ha både funktionalitet och stil i ditt kök. Med sitt eleganta design och högkvalitativa material är denna diskbänk ett perfekt tillskott till ditt kök.

Anpassad för praktisk användning

Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör diskningen enkel och bekväm. Du kan enkelt fylla diskhon med vatten och sedan tömma den genom att trycka på stopparen. Detta sparar tid och energi och gör diskningen smidigare än någonsin.

Med infino design kan du njuta av en slät och elegant yta utan några synliga kanter eller avloppsgaller. Detta ger inte bara en stilren look, utan underlättar också rengöring och underhåll.

Blanco Zenar XL 6 S Ångare är också utrustad med en ashlar board, gn1/2 och gn1/3, vilket ger extra utrymme för att förbereda och servera mat på diskbänken. Du kan effektivt använda utrymmet för att organisera och förbereda dina ingredienser, vilket gör matlagningen smidigare och mer bekväm.

Hållbar och elegant

Denna diskbänk är tillverkad av silgranit puradur, vilket är ett högkvalitativt material som är känt för sin hållbarhet och tålighet. Silgranit är också motståndskraftig mot repor, fläckar och värme, vilket gör den idealisk för användning i köket.

Blanco Zenar XL 6 S Ångare är också tillgänglig i en elegant antracitfärg, som ger en modern och lyxig touch till ditt kök. Den rektangulära formen och den perfekta finishen gör denna diskbänk till en riktig höjdpunkt i ditt kök.

Med sin bekvämlighet, stil och hållbarhet är Blanco Zenar XL 6 S Ångare den perfekta lösningen för dig som vill ha en diskbänk som inte bara är praktisk, utan också vacker att se på. Uppgradera ditt kök med denna fantastiska diskbänk och njut av smidigare och roligare matlagning och diskning.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S SteamerPlus (524052)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Form
Rektangulär
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: