• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 700-if/a polerat stål, automatisk stoppare, infino, pushcontrol

PRODUKTKOD: 521631

11 422,00 kr

Spara 15%

9 708,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 760.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zerox 700-IF/A diskho i polerat stål

Blanco Zerox 700-IF/A är en elegant och modern diskho som passar perfekt för ditt kök. Tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål är denna diskho både hållbar och funktionell. Med sitt polerade yttre ger den en lyxig och stilren känsla till din köksinredning.

Automatisk stoppare

En av de praktiska funktionerna hos Blanco Zerox 700-IF/A är den automatiska stopparen. Med hjälp av denna funktion kan du enkelt och snabbt stoppa upp diskhon för att samla vatten eller för att enkelt fylla i hinkar eller behållare.

Infino avloppssystem

Denna diskho är utrustad med Blanco Infino avloppssystem, vilket garanterar effektiv avloppshantering och förhindrar igensättning. Detta system gör rengöring och underhåll av diskhon enkel och smidig.

Pushcontrol

Blanco Zerox 700-IF/A har också den bekväma Pushcontrol-funktionen. Med denna funktion kan du enkelt öppna och stänga avloppet med en enkel knapptryckning. Detta gör att du inte behöver använda händerna för att öppna eller stänga avloppet, vilket är praktiskt och hygieniskt.

Flera färger att välja mellan

Diskhon finns i flera olika färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. På så sätt kan du välja en färg som passar perfekt till din köksinredning och ger dig möjlighet att skapa en stilren och enhetlig look i ditt kök.

Diskhon passar perfekt i ett kök med en skåpsbredd på minst 800 mm och kan monteras antingen genom infällning eller planlimning, vilket ger dig flexibilitet i hur du vill installera den i ditt kök.

Med Blanco Zerox 700-IF/A får du en prisvärd, funktionell och elegant diskho till ditt kök. Med sin eleganta design och praktiska funktioner kommer den garanterat att bli en favorit i ditt kök och underlätta din vardagliga diskning.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Zerox 700-IF/A (521631)
Mått
Längd
760.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: