• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco andano 340-u stal polerowana, infino

PRODUKTKOD: 522955

4 175,00 kr

Spara 15%

3 548,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 380.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 440.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Andano 340-U

Alla färger och material för att matcha din stil

Blanco Andano 340-U finns i ett brett utbud av färger för att passa din personliga stil och ditt köks interiör. Välj mellan klassiska färger som vit, svart och silver, eller varför inte addera något extra med rosa, grön eller blå? Oavsett vilken färg du väljer kommer den att komplettera och förbättra estetiken i ditt kök. Diskhon är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål som ger både hållbarhet och en modern look.

En rektangulär design för enkel användning

Blanco Andano 340-U har en rektangulär design som ger dig gott om utrymme att arbeta med. Med en längd på 380 mm och en djup på 440 mm finns det gott om plats för att diska och förbereda mat. Denna diskho är utformad med en enda ho, som ger dig tillräckligt med utrymme för att tvätta stora grytor och andra köksredskap. Diskhoens vändbara design gör att den kan monteras både på höger och vänster sida, vilket ger dig flexibilitet vid installation.

Perfekt passform för standard köksskåp

Blanco Andano 340-U passar perfekt i standard köksskåp med en bredd på 400 mm eller mer. Det gör att du kan integrera din diskho sömlöst i ditt kök och skapa en enhetlig look. Diskhon är hållbar och tålig, och kommer att vara en pålitlig partner i ditt kök under lång tid framöver.

Inget hål för blandare, mer flexibilitet vid design

Blanco Andano 340-U levereras utan hål för blandare, vilket ger dig större flexibilitet vid utformningen av ditt kök. Du kan välja att ha en separat blandare monterad på bänkskivan, eller välja en väggmonterad lösning. Detta ger dig möjlighet att anpassa designen efter dina egna önskemål och behov.

Lätt att installera och använda

Blanco Andano 340-U är enkel att installera och använda. Med en låddfunktion behöver du inte oroa dig för att den tar upp för mycket utrymme. Diskhon är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör det till en praktisk och bekväm lösning för ditt kök.

Blanco Andano 340-U är en diskho av hög kvalitet som erbjuder både stil och funktionalitet till ditt kök. Med sin rektangulära design, flexibilitet vid installation och ett brett utbud av färger att välja mellan, är den perfekt för att skapa en modern och estetiskt tilltalande köksmiljö.

Produkt
Modellnamn
Blanco Andano 340-U (522955)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
380.0 mm
Djup
440.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Vändbar
Nej
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
400.0 mm
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: