• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco etagon 8 silgranit puradur pearl grey, automatisk stoppare, infino, skenor

PRODUKTKOD: 525180

6 730,00 kr

Spara 15%

5 720,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 780 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

Blanco Etagon 8 Silgranit Puradur Pearl Grey

Blanco Etagon 8 är en elegant köksho i diskret grå färg, perfekt för dig som vill ha en modern och stilren inredning. Tillverkad i högkvalitativt silgranitmaterial, kombinerar den hållbarhet och estetik på bästa sätt.

Automatisk stoppare

En av de unika egenskaperna hos Blanco Etagon 8 är den automatiska stopparen, som gör det enkelt och bekvämt att fylla och tömma hojen. Du behöver inte längre använda dig av en propp eller stopp i diskhon, utan det räcker att trycka på stopparen för att kontrollera vattenflödet.

Infino

Blanco Etagon 8 är utrustad med det innovativa Infino-systemet, vilket ger en integrerad och nästintill osynlig design. Detta system gör att det inte finns några synliga kanter där smuts och vatten kan samlas, vilket underlättar vid rengöring och ger en mer hygienisk upplevelse i köket.

Skenor

Blanco Etagon 8 levereras med praktiska skenor som kan anpassas efter dina behov. Dessa skenor gör det möjligt att anpassa kökshon till olika disk- och tillagningsuppgifter, och gör det enkelt att organisera och hantera köksredskap och tillbehör.

Med en bredd på 780 mm passar Blanco Etagon 8 perfekt i de flesta standardkök. Den är tillverkad i slitstarkt silgranitmaterial och finns i färgen Pearl Grey, vilket ger en tidlös och stilren look till ditt kök. Med dess innovativa funktioner som den automatiska stopparen, Infino-systemet och de praktiska skenorna är Blanco Etagon 8 en perfekt kombination av funktionalitet och design för ditt kök.

Mått
Bredd
780 mm
Specifikationer
Tillgängliga färger
Grå
Förborrat hål för blandare
Nej
Material
Silgranit (Granit)

16 Produkter från samma kategori: