• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dinas 8 borstat stål vändbar, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 524116

4 787,00 kr

Spara 15%

4 068,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Dinas 8 - En borstad stål vändbar diskho med automatisk stoppare

Blanco Dinas 8 är en högkvalitativ diskho tillverkad av rostfritt stål. Med sin borstade yta ger den en modern och stilren look till ditt kök. Denna modell är vändbar, vilket innebär att du kan montera den med hoan antingen till vänster eller höger beroende på dina önskemål och kökslayout.

Design och material

Diskhon har en rektangulär form och passar perfekt för kök med sin stilrena design. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Detta gör att diskhon behåller sin glans och ser fräsch ut under lång tid.

Funktioner

Blanco Dinas 8 är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den. Med bara ett tryck kan du enkelt kontrollera vattenflödet och undvika eventuella överraskningar. Diskhon har också ett hål för en blandare, vilket ger dig möjlighet att anpassa din diskho efter dina behov och preferenser.

Montering och mått

Blanco Dinas 8 är en infällbar diskho, vilket innebär att den monteras nedanför arbetsbänken för en sömlös integrering. Diskhon har en längd på 860.0 mm och kräver en skåpsbredd på minst 800.0 mm för optimal passform. Låddjupet på denna modell är 190.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera disk och rengöring.

Sammanfattningsvis är Blanco Dinas 8 en borstad stål vändbar diskho med automatisk stoppare. Dess stilrena design och högkvalitativa material gör den till en perfekt tillskott till ditt kök. Med möjligheten att montera hoan antingen till vänster eller höger kan du anpassa den efter dina önskemål och kökslayout. Så ge ditt kök en uppgradering med en Blanco Dinas 8 diskho och njut av funktionella och estetiska fördelar.

Produkt
Modellnamn
Blanco Blanco Dinas 8 (524116)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Rostfritt stål
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: