• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco legra 6 s silgranit kaffe reversibel

PRODUKTKOD: 522212

5 340,00 kr

Spara 15%

4 539,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Legra 6 S Silgranit Kaffe Reversibel

Blanco Legra 6 S Silgranit Kaffe är en elegant och praktisk diskbänk för ditt kök. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en hög motståndskraft mot repor och fläckar. Diskbänken har en attraktiv brun färg som ger en modern och stilren touch till ditt köksdesign.

Funktioner

- Material: Diskbänken är tillverkad av silgranit, vilket ger den enastående hållbarhet och motståndskraft mot vardagsbruk. Silgranit är också känt för sin motståndskraft mot fläckar och repor, vilket gör det lätt att upprätthålla diskbänkens skönhet.

- Antal hoar: Diskbänken har en och en halv ho. Detta ger dig tillräckligt med utrymme för att utföra dina köksaktiviteter, inklusive disk, avrinning och förberedelser.

- Montering: Diskbänken är utformad för infällnad, vilket innebär att den kan installeras sömlöst i din köksbänk för en elegant och enhetlig look.

- Reversibel: Diskbänken är vändbar, vilket ger dig flexibiliteten att installera den med höger- eller vänsterhängd avrinning, beroende på din köksdesign och personliga preferenser.

- Hål för blandare: Diskbänken har ett förborrat hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din valda blandare och skapa en komplett och funktionell arbetsyta.

- Låddjup: Diskbänken har en rymlig låddjup på 190 mm, vilket ger gott om plats för att hantera olika köksredskap och tallrikar.

- Skåpsbredd (min): För att installera denna diskbänk krävs det minst 600 mm skåpsbredd. Detta gör att du kan anpassa den till de flesta köksmiljöer.

Blanco Legra 6 S Silgranit Kaffe Reversibel är en pålitlig och funktionell diskbänk som kommer att ge både stil och funktionalitet till ditt kök. Med dess hållbara silgranitmaterial och smarta designfunktioner är det en idealisk partner för alla dina köksaktiviteter.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Legra 6 S (522212)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: