• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 9 e silgranit puradur bow tie corner, auto stopper.

PRODUKTKOD: 521879

9 211,00 kr

Spara 15%

7 829,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1070.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Lexa 9 E Silgranit Puradur Bow Tie Corner

Blanco Lexa 9 E är en imponerande hörndiskbänk som erbjuder hög kvalitet och funktionalitet för ditt kök. Tillverkad av hållbart silgranitmaterial, har denna diskbänk en vacker brun färg som ger en varm och inbjudande atmosfär i köket.

Funktioner:

Design: Blanco Lexa 9 E är utformad i en elegant hörnform, perfekt för att maximera utrymmet i hörnet av köket. Dess unika bow tie-design ger en modern och stilren touch, samtidigt som den ger en praktisk arbetsyta.

Auto Stopp: En praktisk funktion som finns på denna diskbänk är auto stopper-funktionen. Detta innebär att vattenflödet automatiskt stängs av när diskbänken är full, vilket förhindrar översvämningar och olyckor.

Låddjup: Med en djup på 510.0 mm erbjuder Blanco Lexa 9 E gott om utrymme för att effektivt hantera disken och förvara stora kastruller och pannor.

Montering: Denna diskbänk kan enkelt monteras antingen genom infällning eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet att anpassa den efter dina behov och preferenser.

Antal Hoar: Med sin 1,5 hoar erbjuder Blanco Lexa 9 E tillräckligt med utrymme för både diskning och förberedelse, vilket gör den idealisk för daglig användning.

Hål för blandare: Diskbänken har också ett förinstallerat hål för blandaren, vilket gör installationen enkel och bekväm.

Märke och modellnamn: Blanco Lexa 9 E (521879) är en del av det erkända varumärket Blanco, känt för sin kvalitet och hållbarhet.

Skåpsbredd (min): För att säkerställa en korrekt montering krävs en skåpsbredd på minst 800.0 mm.

Sammanfattningsvis är Blanco Lexa 9 E Silgranit Puradur Bow Tie Corner en funktionell och stilfull diskbänk som ger en praktisk och estetiskt tilltalande lösning för ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Hörndiskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 9 E (521879)
Mått
Längd
1070.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: