• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii xl 6 s-f silgranit puradur antracit reversibel, automatisk stoppare, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523520

12 620,00 kr

Spara 15%

10 727,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 990.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III XL 6 S-F

Funktioner:

Blanco Axia III XL 6 S-F (523520) är en imponerande diskbänk med en mängd praktiska funktioner. Diskbänken har en elegant silgranit puradur design i en antracitfärg som ger en modern touch till ditt kök.

Blanco Axia III XL 6 S-F har en generös längd på 990.0 mm och en djup på 500.0 mm, vilket ger gott om plats för att hantera disk och matlagning i köket. Den är också försedd med en enda ho, vilket ger enkelhet och funktionalitet.

En av de praktiska funktionerna på Blanco Axia III XL 6 S-F är den automatiska stopparen, som gör det enkelt att tappa ut vatten i diskhon. Du kan enkelt justera vattennivån genom att trycka på stopparen, vilket ger dig full kontroll och bekvämlighet.

En annan smart funktion på denna diskbänk är infino, vilket är en avrinningslösning som ger en jämn och sömlös yta för maximal hygien och enkel rengöring. Infino-systemet gör att vattnet effektivt kan rinna av utan att lämna några rester eller vattenpölar.

Blanco Axia III XL 6 S-F kan enkelt monteras genom att planlimmas eller underlimmas, vilket ger ett stilrent och elegant utseende till din diskbänk. Den har också ett hål för blandare, vilket gör det möjligt att installera en köksblandare för att underlätta hantering av vattenflödet.

Med sin höga kvalitet och slitstarka material, är Blanco Axia III XL 6 S-F ett pålitligt val för alla kök. Det är tillverkat av högkvalitativt silgranit-material som är tåligt och motståndskraftigt mot repor, fläckar och värme.

Blanco Axia III XL 6 S-F passar perfekt till ett kök med en skåpsbredd på minst 600.0 mm och kommer med en praktisk låda med en djup på 190.0 mm för att rymma dina köksredskap och tillbehör.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III XL 6 S-F (523520)
Mått
Längd
990.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: