• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 8 silgranit puradur szampan, infino

PRODUKTKOD: 523049

4 211,00 kr

Spara 15%

3 579,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 700 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Champagne, Creme/Beige

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Pleon 8 Silgranit Puradur Szampan, Infino

Produktbeskrivning:

En bred och stilren diskbänk

Blanco Pleon 8 Silgranit Puradur Szampan, Infino är en praktisk och elegant diskbänk som kommer att bli en viktig del av ditt kök. Med en bredd på 700 mm kan du enkelt hantera alla dina diskbehov och mer. Den är tillverkad av högkvalitativt Silgranit material som ger en hållbar och tålig yta.

Tillgängliga färger

Blanco Pleon 8 Silgranit Puradur finns i färgen szampan (champagne), vilket ger en elegant och sofistikerad touch till ditt kök. Du kan också välja mellan variationen creme/beige för en klassiskare look.

Ett hål för blandaren

Denna diskbänk har ett förborrat hål för en blandare, vilket gör det enkelt att installera och använda. Du kan välja en passande blandare som kompletterar din diskbänk och köksinredning.

En praktisk holk

Blanco Pleon 8 Silgranit Puradur Szampan, Infino kommer med en holk som ger extra funktionalitet och flexibilitet i ditt kök. Du kan använda holk för att skölja grönsaker, diska mindre föremål eller förbereda mat, vilket sparar både tid och tidigare utrymme på diskbänken.

Skapa en stilren och funktionell köksmiljö med Blanco Pleon 8 Silgranit Puradur Szampan, Infino. Dess eleganta design och praktiska funktioner gör det till det perfekta valet för alla köksutrymmen.

Mått
Bredd
700 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Silgranit (Granit)
Antal hoar
1
Tillgängliga färger
Champagne, Creme/Beige

16 Produkter från samma kategori: