• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia ii 8 s kaffe

PRODUKTKOD: 516901

4 200,00 kr

Spara 15%

3 570,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 1160 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia II 8 S Kaffes Produktbeskrivning

Blanco Axia II 8 S Kaffes är en elegant och funktionell köksvask som utmärker sig genom sina imponerande egenskaper. Med en bredd på 1160 mm erbjuder denna köksvask tillräckligt med utrymme för att hantera även de största köksuppgifterna med lätthet.

Funktioner

En av de huvudsakliga funktionerna hos Blanco Axia II 8 S Kaffes är dess avrinningsyta. Denna avrinningsyta gör det enkelt att rengöra och hantera disk, och håller ditt kök snyggt och rent. Tack vare den höga kvaliteten på avrinningsytan kan du vara säker på att den kommer att vara hållbar och pålitlig under lång tid framöver.

Material och färger

Blanco Axia II 8 S Kaffes är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger det en naturlig och robust känsla. Silgranit är känt för sin hållbarhet och tålighet mot repor, fläckar och värme, vilket gör det idealiskt för köksvaskar. Köksvasken finns tillgänglig i flera färger, inklusive vit, grå, brun och champagne. Dessa färger gör att du kan anpassa köksvasken efter din övriga köksinredning och stil.

Antal hoar och montering

Blanco Axia II 8 S Kaffes kommer med två hoar, vilket ger dig en separat plats för att tvätta och skölja disken. Detta gör det lättare att organisera och hålla ditt kök rent och prydligt. Köksvasken kan monteras både nedfälld och infälld, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att välja den bästa installationen för ditt kök.

Förborrat hål för blandare

En användbar funktion hos Blanco Axia II 8 S Kaffes är dess förborrade hål för blandare. Detta innebär att du inte behöver göra några ytterligare hål i vasken för att installera en blandare. Detta sparar tid och möda och ger en enkel och smidig installation.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Axia II 8 S Kaffes en lyxig och praktisk lösning för ditt kök. Med en imponerande bredd, avrinningsyta, robust silgranitmaterial, flera färgalternativ, två hoar och förborrade hål för blandare, är denna köksvask en perfekt komplettering till ditt kök.

Mått
Bredd
1160 mm
Specifikationer
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Vit, Grå, Brun, Champagne
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
2
Montering
Nedfälld/Infälld

16 Produkter från samma kategori: