• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 5 s silgranit puradur fluga vändbar, auto stopper, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523213

7 293,00 kr

Spara 15%

6 199,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 915 mm
  • Tillgängliga färger: Brun
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III

Blanco Axia III är en högkvalitativ köksvask som med sina avancerade funktioner och stilrena design är perfekt för att förbättra ditt kök. Den är tillverkad av Silgranit Puradur, en förstklassig materialkombination av granit och akryl, som ger vasken en otrolig hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme.

Fluga vändbar

En av de praktiska funktionerna hos Blanco Axia III är dess vändbara fluga. Detta innebär att du kan välja att ha flugan antingen till vänster eller höger sida av vasken, beroende på ditt behov och kökets konfiguration. Det ger dig flexibiliteten att anpassa vasken efter din arbetsstation.

Auto stopper

Med den inbyggda auto stopper-funktionen kan du enkelt reglera vattenflödet och stoppa avloppsvattnet enkelt genom att trycka på en knapp. Detta är både praktiskt och tidsbesparande och garanterar att du får en smidigare och bekvämare köksupplevelse.

Infino avrinningssystem

Blanco Axia III är utrustad med det innovativa Infino avrinningssystemet. Detta system använder en minimal och nästan osynlig avrinningsöppning, vilket ger en modern och elegant design samtidigt som det förhindrar att mat och skräp fastnar. Detta gör diskningen enklare och underlättar rengöringen av vasken.

Ashlar board

Vaskens Ashlar board ger ytterligare funktionalitet och flexibilitet i ditt kök. Det är en praktisk och robust yta som kan användas som skärbräda, arbetsyta eller avställningsplats för diskredskap eller matvaror. Detta ger dig mer utrymme och hjälper till att hålla köksytan organiserad och ren.

Sammanfattning

Blanco Axia III är en imponerande köksvask med sina avancerade funktioner och stilrena design. Med sin Silgranit Puradur-konstruktion, vändbara fluga, auto stopper, Infino avrinningssystem och Ashlar board får du en vask som är både praktisk och vacker. Ge ditt kök en uppgradering med denna högkvalitativa köksvask från Blanco.

Mått
Bredd
915 mm
Specifikationer
Tillgängliga färger
Brun
Förborrat hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: