• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 6 vit med automatisk propp

PRODUKTKOD: 514199

4 369,00 kr

Spara 15%

3 713,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Dalago 6 vit med automatisk propp - Diskho

Färgval

Denna diskho kommer i en mängd olika färger att välja mellan, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Oavsett vilken färg du föredrar kan du hitta en som passar perfekt med din köksinredning.

Design och storlek

Diskhon har en rektangulär form och mäter 615.0 mm i längd och 510.0 mm i djup. Dess låddjup är 190.0 mm. Detta ger tillräckligt med utrymme för att hantera dagliga diskbehov.

Material

Denna diskho är tillverkad av Silgranit, ett hållbart och tåligt material som är känt för sin motståndskraft mot fläckar, värme och repor. Silgranit är också enkelt att rengöra och underhålla, vilket gör det till ett utmärkt val för köket.

Installation

Du kan välja att installera denna diskho genom infällnad eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att anpassa den till ditt kök. Diskhon har också ett hål för blandaren och kan enkelt anpassas för att passa din befintliga blandare.

Funktioner

En praktisk funktion hos denna diskho är att den kommer med en automatisk propp. Detta gör att du enkelt kan fylla diskhon med vatten eller tömma den utan att behöva använda en separat propp. Detta sparar tid och gör diskhanteringen bekvämare.

Sammanfattningsvis är Blanco Dalago 6 vit med automatisk propp en stilren och funktionell diskho som passar perfekt i ditt kök. Med olika färgalternativ och en praktisk design kommer denna diskho att vara både vacker och praktisk.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Dalago 6 (514199)
Mått
Längd
615.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: