• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - vz57b diskbänk

PRODUKTKOD: VZ57B

4 948,00 kr

Spara 15%

4 205,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Tillgängliga färger: Vit
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Smeg - vz57b diskbänk

Ge ditt kök en touch av elegans och stil med Smeg - vz57b diskbänk. Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt material för hållbarhet och håller länge i ditt kök. Med sin slående design och rena vita färg kommer den att bli ett iögonfallande tillskott till ditt köksinredning.

Tillgängliga färger: Vit

Välj Smeg - vz57b diskbänk i den eleganta vita färgen för att skapa en ljus och fräsch atmosfär i ditt kök. Den vita färgen passar perfekt med olika stilar och ger en tidlös estetik till ditt köksdesign.

Förborrat hål för blandare: Nej

Smeg - vz57b diskbänk kommer inte med ett förborrat hål för blandare. Detta ger dig friheten att anpassa diskbänken efter dina egna preferenser och behov. Du kan enkelt välja var du vill placera din blandare och skapa en användarvänlig arbetsyta.

Sammanfattningsvis är Smeg - vz57b diskbänk en elegant och praktisk lösning för ditt kök. Med sin hållbara konstruktion, rena vita färg och möjligheten att anpassa placeringen av din blandare, kommer denna diskbänk att bli en omedelbar favorit i ditt kök. Lägg till en touch av stil och funktionalitet med Smeg - vz57b diskbänk.

Specifikationer
Tillgängliga färger
Vit
Förborrat hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: