• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco flow 5 s-if polerat stål, automatisk stoppare, infino, pushcontrol

PRODUKTKOD: 521637

41 463,00 kr

Spara 15%

35 243,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Flow 5 S IF - Diskbänk med automatisk stoppare och Infino

Blanco Flow 5 S IF är den perfekta diskbänken för dig som söker både funktion och stil. Denna högkvalitativa diskbänk är tillverkad i rostfritt stål och finns i en rad olika färger, inklusive Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå och Beige. Med sin rektangulära form och eleganta design kommer den definitivt att bli en utmärkt tillägg till ditt kök.

Automatisk stoppare

Blanco Flow 5 S IF är utrustad med en automatisk stoppare som gör disken ännu enklare och bekvämare. Du kan enkelt öppna och stänga stopparen med en enkel tryckning, vilket eliminerar behovet av att manuellt justera avloppsventilen. Detta sparar tid och gör diskningen snabbare och smidigare.

Infino avloppssystem

En annan fantastisk funktion hos Blanco Flow 5 S IF är dess Infino avloppssystem. Detta system är utformat för att ge dig en bättre vattenhantering och effektiv avloppsrening. Infino avloppssystemet har en minimal och diskret design som inte bara ger ditt kök en minimalistisk stil, utan också gör rengöring och underhåll mycket enklare.

Pushcontrol

Blanco Flow 5 S IF är också utrustad med Pushcontrol, vilket ger dig ännu mer bekvämlighet när det gäller att tömma vattnet ur diskhon. Med Pushcontrol kan du enkelt och smidigt tömma vattnet genom att trycka på en knapp på diskbänken. Ingen trasslande med traditionella avloppsventiler är längre nödvändigt.

Blanco Flow 5 S IF diskbänken är perfekt för alla moderna kök som söker både stil och funktionalitet. Den är enkel att montera och passar perfekt för skåp med en bredd på minst 500 mm. Med sin högkvalitativa konstruktion och sina praktiska funktioner är den ett utmärkt val för alla som vill ha en pålitlig och snygg diskbänk.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Flow 5 S IF (521637)
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: