• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 6 silgranit puradur svart, automatisk propp, infino

PRODUKTKOD: 525954

4 858,00 kr

Spara 15%

4 129,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Form: Rektangulär
  • Färg: Grå, Svart, Vit
  • Material: Silgranit
  • Hål för blandare: Ja

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Namn:

Blanco Pleon 6 Silgranit Puradur Svart, Automatisk Propp, Infino

Allt-i-ett löösning för köket:

Blanco Pleon 6 är en elegant och funktionell diskho som kommer att lyfta både utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Med sin silgranit puradur konstruktion erbjuder den styrka och hållbarhet samtidigt som den ger en unik och stilfull design.

Automatisk propp:

En av de praktiska funktionerna hos Blanco Pleon 6 är den automatiska proppen. Detta gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den utan att behöva använda en handpropp. Bara tryck på knappen och låt diskhon göra resten.

Infino avrinningssystem:

Blanco Pleon 6 är utrustad med det innovativa Infino avrinningssystemet. Detta system ger en jämn och snabb avrinning, vilket minskar risken för översvämningar och torkningstid. Dessutom är avrinningssystemet designat för att vara lätt att rengöra och underhålla.

Stilig design och färgval:

Blanco Pleon 6 är utformad i en rektangulär form för att passa perfekt in i de flesta köksmiljöer. Med tre olika färger att välja mellan - grå, svart och vit - kan du enkelt matcha diskhon med din köksinredning och skapa en enhetlig och stilfull look.

Hållbart material:

Tillverkad av silgranit, vilket är en blandning av granit och akryl, erbjuder Blanco Pleon 6 en extremt hållbar och tålig yta. Den är motståndskraftig mot repor, fläckar och värme, vilket gör den idealisk för daglig användning i köket.

Sammanfattning:

Blanco Pleon 6 är en diskho av hög kvalitet som kombinerar stil och funktionalitet. Med sin automatiserade propp och Infino avrinningssystem gör den diskningen enklare och effektivare. Dess hållbara silgranitkonstruktion och olika färgalternativ ger dig möjlighet att skapa ett sofistikerat och praktiskt köksutrymme.
Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Pleon 6
Märke
Blanco
Design
Färg
Grå, Svart, Vit
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Material
Silgranit
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: