• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco favum xl 6 s silgranit jasmin reversibel

PRODUKTKOD: 524236

4 419,00 kr

Spara 15%

3 756,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 435.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning för Blanco Favum XL 6 S Silgranit Jasmin Reversibel

Blanco Favum XL 6 S är en praktisk och elegant diskbänk som kommer att passa perfekt i ditt kök. Med en längd på 860.0 mm och en djup på 435.0 mm erbjuder den tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina köksuppgifter.

Material

Denna diskbänk är tillverkad av Silgranit, vilket är en högkvalitativ och hållbar material. Silgranit är känt för sin styrka och tålighet mot stötar, värme och fläckar. Det ger också en elegant och modern touch till köket med sin jasminfärgade yta.

Funktioner

Blanco Favum XL 6 S är utrustad med en ho åt höger sida och en avloppskorg. Det finns också ett hål för att installera en blandare, och du kan välja mellan olika typer av blandare som passar din smak och behov.

Montering och reversibilitet

Denna diskbänk är avsedd för infällnad. Detta innebär att den är utformad för att passa perfekt in i din köksbänk. Den reversibla designen gör att du kan välja om ho ska vara på höger eller vänster sida, beroende på din preferens och rumsutrymme.

Mått och skåpsbredd

Blanco Favum XL 6 S kräver en minsta skåpsbredd på 600.0 mm för att kunna monteras korrekt i ditt kök. Med ett låddjup på 180.0 mm får du gott om utrymme för att hantera disken utan problem.

Sammanfattningsvis är Blanco Favum XL 6 S en utmärkt val för ditt kök. Med sin Silgranit material, reversibla design och mångsidiga funktioner kommer det att bidra till både funktionalitet och stil i ditt köksområde.

Produkt
Modellnamn
Blanco Favum XL 6 S (524236)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
435.0 mm
Längd
860.0 mm
Låddjup
180.0 mm
Specifikationer
Vändbar
Ja
Montering
Infällnad
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: