• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic 9 e silgranit szampan narożny

PRODUKTKOD: 521342

3 361,00 kr

Spara 15%

2 856,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 930.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Classic 9 E Silgranit Szampan Narożny - Funktioner och Fördelar

Med Blanco Classic 9 E Silgranit Szampan Narożny får du en elegant och funktionell hörndiskbänk till ditt kök. Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, vilket ger den en hållbar och tålig yta. Den passar perfekt för användning i kökets hörn och har en klassisk design som kommer att passa bra i de flesta köksinredningar.

Djup och längd

Blanco Classic 9 E har en djup på 510.0 mm och en längd på 930.0 mm. Denna storlek ger tillräckligt med utrymme för att hantera dina diskbehov och rymma stora kastruller och stekpannor.

Hållbart material

Blanco Classic 9 E är tillverkad av Silgranit, vilket är ett patenterat material som är känt för sin tålighet och hållbarhet. Detta material är tillverkat av en blandning av naturligt granit och högkvalitativ harts. Resultatet är en yta som är reptålig, fläckbeständig och tålig mot höga temperaturer.

Antal hoar och ho-storlek

Blanco Classic 9 E är utrustad med en och en halv ho, vilket ger dig flexibilitet och funktionalitet i köket. Du kan använda den större hoen för att tvätta större kärl och den mindre hoen för att förbereda eller skölja mat. Ho-storleken är optimerad för att passa dina behov och ge dig tillräckligt med utrymme för att hantera diskningen smidigt.

Hål för blandare

Blanco Classic 9 E har ett hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera och använda din favoritblandare. Detta sparar tid och möda vid installationen och ger dig möjlighet att anpassa diskbänken efter dina preferenser och behov.

Låddjup

Blanco Classic 9 E har en låddjup på 175.0 mm, vilket ger dig tillräckligt med utrymme att förvara diskredskap, köksutrustning och andra viktiga föremål. Detta hjälper till att hålla din diskbänk ren och organiserad.

Märke och modellnamn

Denna diskbänk kommer från det välkända märket Blanco och modellnamnet är Blanco Classic 9 E (521342). Med sin erfarenhet och kvalitetsprodukter har Blanco blivit en pålitlig följeslagare i kök över hela världen.

Skåpsbredd (min)

För att installera Blanco Classic 9 E behöver du ett skåp med en bredd på minst 600.0 mm. Detta garanterar en stabil och säker installation och ser till att diskbänken passar perfekt i ditt kök.

Sammanfattning

Blanco Classic 9 E Silgranit Szampan Narożny är en elegant och funktionell hörndiskbänk som kommer att passa perfekt i ditt kök. Med sin Silgranit-yta är den tålig mot repor, fläckar och höga temperaturer. Den har en bekväm ho-layout och tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina diskbehov. Blanco Classic 9 E är en pålitlig och hållbar diskbänk och är perfekt för att skapa en praktisk och snygg köksmiljö.

Produkt
Typ
Hörndiskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic 9 E (521342)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
930.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: