• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 6 silgranit puradur grey rock, infino

PRODUKTKOD: 521679

5 525,00 kr

Spara 15%

4 696,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Pleon 6 Silgranit Puradur Grey Rock, infino

Blanco Pleon 6 är en elegant och funktionell diskho i färgen grå. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en robust och hållbar konstruktion. Med en djup på 510 mm och en längd på 615 mm, erbjuder denna diskho gott om utrymme för att hantera även de största diskarna.

Elegant design och monteringsalternativ

Blanco Pleon 6 är utformad i en rektangulär form, vilket ger den en modern och stilren look. Den kan enkelt monteras både genom infällning och underlimning, vilket gör den flexibel att använda i olika köksdesigner och utrymmen. Diskhoen har även ett hål för montering av en blandare, vilket ger dig möjlighet att enkelt använda den för att diska och skölja av mat.

Högkvalitativt material och robust konstruktion

Blanco Pleon 6 är tillverkad av silgranit, vilket är ett hållbart och tåligt material som är känt för sin höga kvalitet. Silgranit ger diskhoen en stark och hållbar yta som är motståndskraftig mot repor, fläckar och värme. Det gör att diskhoen behåller sin ursprungliga skönhet och funktion i många år framöver.

Praktiska funktioner och specifikationer

Blanco Pleon 6 har en låddjup på 220 mm, vilket ger gott om utrymme för att diska och skölja av porslin och köksredskap. Diskhoen har också en Single Bowl-design, vilket innebär att det finns en enda ho i diskhoen. Med en skåpsbredd på minst 600 mm passar den perfekt för de flesta köksskåp och ger en bra balans mellan funktionalitet och utrymme.

Sammanfattningsvis är Blanco Pleon 6 en imponerande diskho med sin eleganta design och robusta konstruktion. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial och erbjuder praktiska funktioner som låddjup och möjlighet att montera en blandare. Med sin flexibla monteringsalternativ och minimalt underhåll kommer denna diskho att bli en underbar tillägg till ditt kök.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Pleon 6 (523687)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
615.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: