• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s tartufo med automatisk propp

PRODUKTKOD: 517354

4 921,00 kr

Spara 15%

4 182,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 6 S Tartufo med automatisk propp

Allmän information

Blanco Metra 6 S Tartufo är en diskbänk av hög kvalitet som är perfekt för att ge ditt kök en stilren och modern touch. Denna diskbänk är tillverkad av slitstarkt Silgranit-material, som ger den både en snygg design och en hållbar konstruktion.

Egenskaper

Blanco Metra 6 S har en rektangulär form och en längd på 1000.0 mm. Den har också en praktisk design med en automatisk propp, vilket gör det enklare att tömma och fylla diskhon. Den har enhoar i storleken 1.5, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera dina diskbehov.

Montering och användning

Denna diskbänk är avsedd för infällnad, vilket innebär att den kan monteras smidigt och diskret i ditt kök. Den är också vändbar, vilket ger dig flexibilitet att välja vilken sida diskhon ska vara på. Diskbänken passar perfekt för köksskåp med en bredd på minst 600.0 mm.

Tartufo-finish

Blanco Metra 6 S har en vacker tartufo-finish, som ger din diskbänk en elegant och modern look. Denne neutrala färgton kompletterar de flesta köksinredningar och ger en sofistikerad touch till ditt kök.

Sammanfattning

Blanco Metra 6 S Tartufo med automatisk propp är den perfekta lösningen för att förbättra både funktionalitet och estetik i ditt kök. Med sin slitstarka Silgranit-konstruktion och praktiska funktioner är denna diskbänk en pålitlig och stilren tillskott till ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 S (517354)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: