• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - alba - diskbänk lg116d-2

PRODUKTKOD: LG116D-2

2 746,00 kr

Spara 15%

2 334,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 210.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Smeg Alba Diskbänk LG116D-2

Elegant och praktiskt designad diskbänk

Smeg Alba (LG116D-2) är en stilren och funktionell diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Med sin eleganta design och högkvalitativa material är den både praktisk och snygg att se på. Diskbänken kommer i olika färger som Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå och Beige, vilket gör det enkelt att välja en som passar in i din köksinredning.

Storlek och mått

Smeg Alba diskbänk har en längd på 1160.0 mm och en djup på 500.0 mm, vilket ger gott om utrymme för disken. Den är också utrustad med en eller en och en halv ho, beroende på modell, vilket gör det enkelt att skölja av och diska på samma gång. Låddjupet är 210.0 mm, vilket ger gott om plats för att förvara köksredskap och diskmedel.

Material och montering

Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den både tålig och lätt att rengöra. Den är lämplig för infällnad, vilket ger dig möjlighet att designa och montera den enligt dina egna önskemål och behov. Diskbänken har även ett hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera och använda.

Enkel installation

Smeg Alba diskbänk är utformad med enkel installation i åtanke. Den är vändbar, vilket gör det möjligt att placera hoarna på valfritt sätt, beroende på ditt kökslayout och preferenser. Diskbänken kräver en skåpsbredd på minst 900.0 mm för att passa ordentligt.

Perfekt för alla kök

Med sitt eleganta utseende och praktiska funktioner är Smeg Alba diskbänk LG116D-2 en perfekt tillskott till alla kök. Oavsett om du vill ha en modern, klassisk eller färgglad diskbänk, finns det en färg som passar dina önskemål. Njut av kvalitet, design och funktionalitet med Smeg Alba diskbänk.

Produkt
Märke
Smeg
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Smeg Alba (LG116D-2)
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
210.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Blandarhål storlek
35.0 mm
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Antal hoar
1.5

16 Produkter från samma kategori: