• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic 8 s silgranit jasmin reversibel

PRODUKTKOD: 521329

4 265,00 kr

Spara 15%

3 625,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Classic 8 S Silgranit Jasmin - Diskbänk med stil och hållbarhet

Blanco Classic 8 S Silgranit Jasmin är en imponerande diskbänk som inte bara erbjuder funktionella egenskaper utan också en stilren design. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, kombinerar den elegans och hållbarhet.

Egenskaper som imponerar

Djupet på 510.0 mm ger dig gott om utrymme för att hantera stora diskar och kastruller utan problem. Den är även utrustad med 2.5 hoar, vilket ger optimal flexibilitet när du ska diska eller skölja matvaror.

Med monteringsalternativet för infällnad eller underlimning kan du anpassa diskbänken efter din köksdesign. Detta gör att den enkelt kan integreras i vilket kök som helst.

Stylish och reversibel design

Blanco Classic 8 S Silgranit Jasmin har en rektangulär form, vilket ger en modern och stilren känsla i köket. Den levereras också med ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en kökskran efter dina preferenser.

Dessutom är denna diskbänk vändbar, vilket betyder att du kan placera hoarna på den sida som passar dig bäst. Det ger dig friheten att anpassa diskbänken efter dina behov och önskemål.

Perfekt dimensionerad för ditt kök

Med en längd på 1160.0 mm passar Blanco Classic 8 S Silgranit Jasmin perfekt in i de flesta kök. Den kräver en skåpsbredd på minst 800.0 mm för optimal passform. Dess låddjup på 190.0 mm ger dig tillräckligt med utrymme för att hålla diskredskap och andra köksredskap organiserade.

Blanco - Varumärket du kan lita på

Blanco är ett välkänt varumärke som är känt för sin kvalitet och innovation inom köksprodukter. Med sin Classic 8 S Silgranit Jasmin diskbänk visar de återigen att de är ledande när det gäller design och funktionalitet.

Så om du letar efter en diskbänk som kombinerar stil, hållbarhet och flexibilitet, är Blanco Classic 8 S Silgranit Jasmin det perfekta valet för ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Classic 8 S (BL467971)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
2.5
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: